Hoogsensitieve kinderen begeleiden

In deze praktische workshops leren de deelnemers aan de hand van het BABA-model hoogsensitieve kinderen beter begrijpen, begrenzen en begeleiden.

Het BABA-model maakt inzichtelijk op welke manier een hoogsensitief kind nieuw gedrag aan kan leren. De eerste stap Begrijp zorgt voor aansluiting met het kind. Vervolgens komt Accepteer, het karakter en de emoties van het kind niet veroordelen. In de stap Begrens stel je op een heldere manier regels. Alternatief zorgt vervolgens voor het aanleren van acceptabel en productief gedrag, waardoor het hoogsensitieve kind zich staande kan houden.

In deze workshop van 2 x 45 minuten komen die onderwerpen aan bod die de deelnemers zelf inbrengen. Op een praktische manier leer je je hoogsensitieve kind beter begrijpen en begeleiden.

Informatie

 • Locatie

  Oudervereniging Balans, Weltevreden 4a, de Bilt

 • Data

  24-01-2018

 • Tijd

  10.00 uur tot 11.45 uur

 • Prijs

  € 70,00
  € 50,00 (leden)

 • Trainers

  Esther Bergsma

Aanmelden niet meer mogelijk
Esther Bergsma

Esther Bergsma

Drs. Esther Bergsma is auteur van het net verschenen boek “Hoogsensitieve kinderen”. Zij is gecertificeerd (bedrijfs)counsellor, expert op het gebied van hoogsensitiviteit (licensed by Elaine Aron ©) en initiatiefnemer van het online platform www.hoogsensitief.nl.