Executieve functies

Workshop voor onderwijsprofessionals in het PO en VO

Doel
Na afloop van deze workshop heb je basiskennis over executieve functies en begrip van de relatie tussen executieve functies en schoolsucces.

Inhoud
In deze workshop maak je kennis met executieve functies: wat zijn dat precies en hoe herken je zwakke executieve functies bij een leerling? Welke mogelijkheden zijn er om executieve functies te versterken in de klas?

Duur
Deze workshop duurt 2,5 uur.

Wil je deze workshop met je team volgen? Dat kan! We organiseren de workshop graag op jullie eigen locatie of bij ons in De Bilt. Neem contact op via info@balansacademy.nl. 

Voor deze cursus is accreditatie aangevraagd bij het Registerleraar. 

Informatie

 • Locatie

  Oudervereniging Balans, Weltevreden 4a, de Bilt

 • Tijd

  00.00 uur tot 00.00 uur

 • Prijs

  Beschikbaar op aanvraag

 • Trainers

  Diana Smidts

Aanmelden nog niet mogelijk
Diana Smidts

Diana Smidts

Diana Smidts Is GZ-psycholoog Kind & Jeugd en aan de University of Melbourne gepromoveerd op de ontwikkeling van executieve functies bij kinderen van drie tot zeven jaar. Samen met Mariëtte Huizinga schreef zij het boek Gedrag in uitvoering, waarin verschillende soorten gedragsproblemen besproken worden en praktische adviezen gegeven worden om hiermee om te gaan. Daarnaast is zij een veelgevraagde spreker en trainer op het gebied van executieve functies en gedragsstoornissen.